Oogmeting Groningen

Merk je langzamerhand verandering in je ogen en kun je objecten van veraf of dichtbij minder scherp waarnemen? Wanneer sprake is van een afname in het zicht terwijl je je alledaagse werkzaamheden uitvoert, kunnen je ogen de behoefte hebben aan een optisch hulpmiddel. Om erachter te komen hoe je ogen eraan toe zijn, laat je een oogmeting in Groningen uitvoeren. Kom daarvoor naar Optiek van het Noorden, waar we zorgvuldig de conditie van je ogen onderzoeken.

Als je nog niet eerder een bril of lenzen hebt hoeven dragen, leggen we je precies uit hoe de oogmeting en het uitzoeken van een montuur in zijn werk gaat. En ben je al jaren een vaste klant bij ons, ook dan verwelkomen we je graag voor een nieuwe oogmeting.

Oogmeting Groningen

Het kiezen van een stijlvolle brillenmontuur

Bij het uitzoeken van een nieuwe bril staat de sterkte van de glazen hoog op de prioriteitenlijst. Minstens zo belangrijk is de montuur die je wilt dragen. Ga je voor een alledaagse montuur die je in combinatie met verschillende kledingstijlen kunt dragen of wil je een opvallend model dat meteen in het oog springt? We hebben een brede collectie met vooraanstaande merken. Daarin vind je zeker een montuur die past bij de contouren van je gezicht.

Kom voorafgaand aan de oogmeting in Groningen langs voor het bekijken van ons assortiment. Wij staan ook als brillenwinkel bekend. Er is geen betere methode dan de monturen ter plaatse te passen en te zien wel model aansluit op de vormen van je gezicht.

Het laten doen van een oogmeting in Groningen

Om te kunnen bepalen welke glazen je nodig hebt voor beter zicht, doen we in Groningen een oogmeting die op diverse punten onderzoekt wat de status is van je ogen, te weten:

  1. De helderheid van het oog
  2. Scherp zicht van veraf
  3. Scherp zicht van dichtbij en tijdens het lezen
  4. Dag- en nachtzicht
  5. De oppervlakte van het hoornvlies
  6. De dikte van het hoornvlies
  7. De oogdruk

Voor de oogmeting maken we gebruik van de DNEye SCANNER van Rodenstock die in anderhalve minuut ongeveer 1200 metingen verricht. Dat betekent dat we in korte tijd uiterst nauwkeurig zien waar in je oog we een afwijking kunnen vaststellen. Vervolgens maken we de brilglazen gereed zodat die de afwijking corrigeren en jij het scherpe zicht terugkrijgt.

Oogmeting in Groningen

Een oogmeting in Groningen laat je doen bij Optiek van het Noorden

Wanneer je veranderingen opmerkt in je zicht, dan adviseren we je om langs te komen in Groningen om een oogmeting te laten doen. We nemen uitgebreid de tijd om de conditie van je ogen te onderzoeken. Daarnaast geven we je de gelegenheid om op zoek te gaan naar een geschikt montuur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over de oogmeting.

Contactformulier

Er is geen naam ingevuld...
Er is geen of een onjuist, emailadres ingevuld...
Reden:
Ongeldige invoer
Er is geen bericht ingevuld...
Ongeldige invoer